Ghid de frumusete si sanatate

Oprește-te și fii fericit!

0 Comentarii Anca Tene

Ritmul haotic cu care ne-am confruntat în ultimul timp, lipsa mișcării și tendința către o dietă dezechilibrată, nesănătoasă, fac ca toate mecanismele naturale de luptă cu stresul să fie ineficiente. ..

Rutina de dimineață în pași simpli

0 Comentarii Anca Tene

Curățarea pielii este primul pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii, însă unii dintre noi acordăm foarte puțin timp acestei proceduri atât de importante. Celulele moarte ale pielii, excesul de se..

Rutina de seară pentru o piele mereu tânără

0 Comentarii Anca Tene

Așa cum am mai amintit și în alte postări, curățarea pielii, atât dimineața cât și seara este primul pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii, însă așa cum am mai spus,  acordăm foarte puțin t..

Sfaturi utile pentru ca vacanța la mare să fie reușită, fără bătăi de cap la întoarcere

0 Comentarii Anca Tene

În ultima vreme auzim peste tot Nu mai sta la soare, nu-ți face bine! Ai grijă la apa sărată, îți irită pilea! Ai grijă la vânt! Folosește crema de protecție solară! Se vorbește atât despre chimica..

Beneficiile soarelui, apei sărate, nămolului și brizei

0 Comentarii Anca Tene

Profită din plin de vântul, soarele și apa mării! Nu fugi de ele! Nu uita de tine și nu adormi în razele puternice ale soarelui, dar nici nu te cremui excesiv cu orice îți pică în mână, doar pentru..

Frumusețe și sănătate deopotrivă

0 Comentarii Anca Tene

Frumusețea exterioară oglindește sănătatea ta interioară. Sănătatea cu șiguranță te face mai frumos. Pielea este cel mai intins organ de excreție a toxinelor. Avem aproape 18 mp de piele și dat fiind ..