Eticheta Green

Dragi cliente,
Va rugam sa cititi cu atentie si sa tineti cont de regulamentul clinicii atunci cand va faceti o programare la noi. In general suntem intelegatori cu intarzierile si suntem constienti ca traim intr-o metropola aglomerata, ca suntem coplesiti de cele mai multe ori de sarcinile pe care nu reusim intotdeauna sa le rezolvam la timp, insa din respect pentru clientele care s-au organizat corect si pentru a evita decalarea intregii zile, ne rezervam dreptul de a anula programarile in anumite conditii.

 

1. Rezervare
Vă rugăm să faceți rezervări în avans pentru a vă asigura data și ora preferată pentru efectuarea tratamentului.

 

2. Confirmare
Procesul de confirmare cu o zi in avans va este util in primul rand voua pentru a va putea organiza. Va vom aminti ora si ziua programarii, de aceea ne asteptam sa confirmati la timp pentru a respecta si timpul personalului clinicii, dar si pentru a putea da posibilitatea altei persoane sa va inlocuiasca pe perioada programata.

 

3. Preturi
Va rugam sa va informati inainte de rezervare in privinta preturilor accesand site-ul nostru www.greenmedlux.ro. Daca totusi nu stiti la ce serviciu va incadrati lamuriti acest aspect cu receptia telefonic inainte de a face rezervarea.

 

4. Sosire la Clinică
Pentru a vă bucura pe deplin de o experiență completă, vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înainte de ora programării pentru a vă acomoda și pentru a vă completa cardul de consultație.

 

5. Sosire târzie
Sosirea târzie va limita timpul alocat tratamentului dvs., așa că vă rugăm să vă planificați ziua pentru a vă încadra în timpul de programare. Intarzierile mai lungi de 20 min pot atrage anularea programarii.

 

6. Parcare
Se poate parca în fața cabinetului, pe strada Puțul lui Zamfir, în limita a 3-4 autoturisme in functie de ziua si ora sosirii, insa trebuie sa stiti ca nu detinem o parcare proprie.
Mai puteți lăsa autoturismul și la spălătorie auto cu care ne invecinam, pe durata șederii dvs. în cabinet. Prietenii noștri de la spălătoria auto vor fi încântați și vor avea grijă să curețe și să parcheze mașina dvs în condiții de siguranță.
Dacă veniți fără mașină, puteți ajunge la noi cu autobuzele 131, 182, 301, 331, 335. Cel mai apropiate stații de Stradă Puțul lui Zamfir sunt: Piața Floreasca este la 5 min de mers pe jos, Piața Dorobanților este la 6 min de mers pe jos, Liceul I.L.Caragiale este la 8 min de mers pe jos.

 

7. Liniștea
Îi rugăm pe oaspeții noștri să mențină liniștea în interiorul clinicii, menținând zgomotul la minimum, oprind telefoanele mobile și asigurându-se totodată că încălțămintea nu produce zgomot la deplasare.

 

8. Cerințe speciale
Pentru sănătatea, siguranța și confortul dvs., vă rugăm să informați terapeutul sau medicul despre orice condiții de sănătate, astfel încât să putem personaliza tratamentul în consecință.
Deși majoritatea tratamentelor cosmetice sunt compatibile inclusiv cu sarcina, nu acelasi lucru putem spune despre tratamentele din sfera medicala. Dacă totuși suferiți de alergii, boli fizice sau sunteți însărcinată, unele tratamente ar putea să nu va fie potrivite.
De aceea, condițiile medicale, sarcina și alte condiții speciale de sănătate trebuie anunțate în momentul rezervării.

 

9. Cod vestimentar
Halate, prosoape, papuci și articole de toaletă (după caz) va pot fi oferite pentru confortul dvs.
Pentru anumite tratamente cosmetice este necesar să vă dezbrăcați, așa că vă punem la dispoziție îmbrăcăminte adecvată, dar în cazul în care considerați că este necesar, puteți aduce chiar dvs. un obiect vestimentar personal care să vă lase gâtul și pieptul descoperite.

 

10. Fumat
Fumatul este strict interzis!

 

11. Securitate
Nu se acceptă nicio răspundere pentru pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor de valoare, de aceea vă rugăm să le purtați asupra dvs.

 

12. Copii
Clinica noastra este un spatiu destinat exclusiv adultilor si poate fi un spatiu periculos pentru copii nesupravegheati. Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult în orice moment. Deoarece folosim tot felul de substante ce pot fi extrem de periculoase daca vor fi atinse sau ingerate de catre copii, iar elementele de decor pot fi deasemenea rasturnate sau sparte si pot pune in pericol integritatea unui copil.
Vă rugăm să anunțați recepția dacă copiii dumneavoastră vi se vor alătura,insa acestia trebuie să aibă doisprezece ani sau mai mult pentru a putea rezerva un tratament.
Totodata pentru a proteja intimitatea clientilor programati va rugăm să nu veniti însoțiți nici de alte persoane care nu au programare la serviciile noastre (soți, prieteni, animale de companie, etc).
Zona de așteptare a clinicii nu detine un spatiu suficient si este destinat doar clientilor veniti la programare.

 

13. Animale de companie
Deși suntem iubitori de animale, totuși, acestea nu vor fi permise în incinta cabinetului din motive de sănătate dar si de integritate a animalului de companie.

 

14. Preferința de gen
Vă rugăm să anunțați din timp dacă aveți vreo preferință, deoarece terapeuții și/sau medicii noștri pot fi de ambele sexe.

 

15. Politica de anulare
Sosirea târzie va limita timpul alocat tratamentului dvs., astfel încât să nu sufere întârziere și următorul client.
Avem nevoie de o notificare de 24 de ore pentru a vă anula întâlnirea. In cazul în care primim o notificare mai mică de 24 de ore, se va aplica o taxă de anulare.
Dacă nu veți veni la data și ora programate, veți suporta automat 100% din taxa de tratament in cazul abonamentelor sau daca ati programat dar nu ati anuntat neprezentarea, nu veti mai avea posibilitatea altei programari.
Deasemenea, daca ati anulat programarea de 2 ori consecutiv nu veti mai avea posibiltatea altei programari.
Asadar, dacă doriți să reprogramați, anuntați-ne din timp.

 

16. Vouchere cadou
Acestea sunt disponibile pentru cumpărare directă la recepție sau puteți aranja prin telefon cu recepția care va fi încântată să vi le trimită sub orice formă doriți dvs. Voucherele cadou sunt disponibile și online.

 

17. Retur
În cazul în care ați achiziționat un produs de la noi și vă răzgândiți, vom fi bucuroși să vi-l schimbăm cu un alt produs în termen de șapte zile lucrătoare. Contravaloarea produsului nu poate fi returnată.

 

Cea mai inalta forma de respect reciproc se vede pe o strada cu dublu sens.
Va multumim pentru intelegere!