Rutina de seară pentru o piele mereu tânără

Anca Tene
06-04-2020
0 comentarii

Așa cum am mai amintit și în alte postări, curățarea pielii, atât dimineața cât și seara este primul pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii, însă așa cum am mai spus,  acordăm foarte puțin timp acestei proceduri vitale. Poluarea de la suprafață, celulele moarte ale pielii, machiajul și cremele topice, cum ar fi protecțiile solare, trebuie îndepărtate temeinic în fiecare seară, altfel depunerea lor treptată va deteriora pielea și va împiedica ingredientele esențiale ale produselor de tratament aplicate ulterior să funcționeze la nivelul optim.

Pasul 1

Întotdeauna seara vom începe prin a ne demachia fața cu Cream Cleanser (aici) pentru a îndepărta orice urme de machiaj și poluare de la suprafața pelii (dacă este necesar aplicați apă caldă pentru a permite produsului să alunece mai bine), îndepărtați cu bureței de celuloză, pad-uri de bumbac sau cu un prosop special pentru de demachiere, clătiți cu apa și treceti mai departe.

Pasul 2

Aplică Gel Cleanser (aici) pentru a finaliza dubla curățare. (vezi mai multe în postarea RUTINA DE DIMINEAȚĂ)

Gelul de curățare și crema de curățare, atunci când sunt utilizate împreună, constituie un mix perfect pentru rutina zilnică. 

Pasul 3

După dubla curățare, câteva aplicări ale Hydrating Mist (aici), vor da o senzație de bine și relaxare (vezi postarea RUTINA DE DIMINEAȚĂ)

Pasul 4

Două picături de Eye Gel (aici) urmat de un masaj ușor în jurul ochilor va face minuni (vezi postarea RUTINA DE DIMINEAȚĂ)

Pasul 5

Aplicăm unul sau mai multe dintre produsele de reparare și tratament pe timpul nopții în funcție de nevoile pielii noastre, în funcție de ceea ce urmărim să reparăm sau să îmbunătățim.

- Cateva aplicari de Collagen Sinergie (aici) este extrem de benefic în echilibrarea proceselor naturale ale pielii, refacerea nivelului de umiditate și lăsarea pieii pline și ferme.

- Colagen Gel (aici) întărește și repară pielea și lucrează pentru a menține o textură tânără. Potrivit pentru vegani și fără parabeni, poate fi folosit ca bază pentru crema preferată de hidratare, ca suport excelent.

- Phyto 4+ (aici) este produsul cel mai versatil din întreaga gamă. Phyto 4 funcționează pentru o serie de probleme ale pielii, inclusiv roșeață, exces de grăsime, pierderea elasticității și erupții. Este plin de uleiuri esențiale.

- Net-45 (aici) este o cremă luxuriantă care hrănește în timpul somnului pielea matură sau foarte uscată. Poate fi folosită pe pielea acneică, dacă suprafața se cojește. Extractul de citrice reduce semnele petelor de îmbătrânire.

- Amazon (aici) este un balsam anti-inflamator revoluționar care ajută la înmuierea și netezirea pielii și la repararea barierei naturale a pielii. Amazon oferă niveluri ridicate de vitamina C pentru a ajuta pielea să devină mai sănătoasă.

- Serum (aici) este o combinație de uleiuri esențiale, îmbogățită cu vitamine, pentru a repara inflamația la suprafața pielii, inclusiv liniile fine și ridurile. Poate fi utilizat singur sau adăugat în orice cremă, ca suport. 

- V-tox (aici) este un ingredient natural, alternativa naturală la Botox, aplicat doar pe riduri sau pe întreaga față, dacă este nevoie. Conține alge naturale care înconjoară mușchii cu proteine ​​pentru a bloca contractarea pielii, lasă pielea mai fină și mai tânără, în mod natural. Poate fi folosit chiar și de vegani, fiind un produs 100% din plante.

Și desigur, toate acestea nu înainte de a deschide din nou larg geamurile pentru aerisirea camerei, de a pune în fundal o muzică liniștitoare, relaxantă cu efect terapeutic, de a face puțină meditație.  Toate acestea îți vor asigura un somn bun și odihnitor, iar dimineașa vei zâmbi în oglinda privindu-ți pielea care peste noapte a fost reparată de ingredientele active din produsele noastre.

Să vă fie de folos!

Cu drag,

Ana Tene

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!