Despre noi

Bun Venit în lumea GreenMed Luxury Therapy!

Ești unică! Ești diferită! Așa cum este și pielea ta. De aceea vrem să-ți facem călătoria în lumea frumuseții naturale cât mai plăcută și mai sigură.

Ambientul, relaxarea, pregătirea și profesionalismul medicilor și a terapeuților definesc lumea Green. Produsele naturale, organice și echipamentele moderne folosite completează o experiență de neegalat cu fiecare vizită în salonul GreenMed. Aici totul este diferit.

De ce suntem diferiți?

Într-o perioadă cu tendințe de uniformizare, GreenMed pune accent pe terapii naturale și organice de lux, unice în România, dar des întâlnite la Hollywood.

De ce să alegi GreenMed - Luxury Therapy?

Pentru că avem în portofoliu produse pe care le studiem îndelung și le testăm fără excepție înainte de a le aduce în România și lucrăm doar cu cele mai eficiente și prestigioase branduri disponibile la ora actuală.

Pentru că suntem unici

O oază de liniște și calm în inima Bucureștiului te așteaptă să descoperi tratamentele noastre semnătură by Linda Meredith @lmskincare cu care ne mândrim, unice în România. Ingredientele din Produsele Linda Meredith provin din Marea Britanie, un lider al practicilor cosmetice etice. 

Pentru că măștile din bioceluloza Moments4Me @moments4me, al cărui importator suntem, deasemenea unice în România, sunt fabricate în Franța și respectă standardele UE și SUA.
 
Aceste două instituții oferă consumatorilor un grad ridicat de securitate.
Regulamentul european privind produsele cosmetice 1223/2009, care a intrat în vigoare în 2013, privește 31 de țări europene și se bazează pe trei principii:
 
✓ Siguranța materiilor prime și a ingredientelor ;
✓ Bune practici de fabricație ;
✓ Supravegherea pieței produselor cosmetice ;

Pentru că nu ne grăbim niciodată și suntem ascultători activi și implicați când vine vorba despre nevoile tale

Fiecare client/pacient care ne trece pragul beneficiază de toată atenția noastră

Ne informăm permanent și suntem la curent cu cele mai avansate ingrediente cosmetice pe care trebuie să le conțină un produs funcțional și sustenabil. 

Pentru că ne place excelența.

Ne place să știm că toate produsele noastre nu au fost testate pe animale, nu conțin parabeni și alte adaosuri chimice inutile, că sunt vegane în proporție de 80 -100% (în funcție de brand), că pot fi folosite de femei însărcinate sau care alăptează, că brandurile comercializate se străduiesc și iau măsuri conștiente în reducerea consumului de plastic pentru un viitor sustenabil sau folosesc ambalaje și/sau ingrediente biodegradabile. 

Pentru că îți oferim consultanță și te sprijinim spre a cumpăra informat,  pentru ați forma o rutină adecvată cu produsele noastre și/sau pentru a alege tratamentul facial potrivit ție. 

Pentru că îți oferim gratuit expertiza noastră în skincare formată în ani de zile.

Ne place și promovăm întotdeauna  transparența, de aceea oferim postări și tutoriale video explicative despre utilizarea produselor și/sau cum se desfășoară un tratament de cabină, fără filtre și adaosuri. 

Pentru că, pentru noi Marketing înseamnă doar Adevăr 100%.

Și nu în ultimul rând, Green Med are în spate un estetician profesionist și foarte exigent care testează fără excepție toate produsele din portofoliul nostru și mare parte dintre ele alcătuiesc deja de peste 4 ani rutina proprie de îngrijire personală. 

De aceea, cu mare plăcere vă ajută cu cele mai profesionale sfaturi și recomandări pentru a alege informat atât tratamentele de cabină cât și pentru a va putea personaliza rutina proprie de înfrumusețare la domiciliu. 

Pentru că ne pasă. 

Pentru că Frumusețea unei femei vine din Încredere. Pentru că o femeie Frumoasă este o femeie Fericită. Pentru că o femeie Fericită este cu adevărat Frumoasă. 

Sau așa cum spunea Voltaire - “Frumusețea e o scrisoare de recomandare pe care natura o dă favoriților săi” 

Pentru că frumusețea și sănătatea tenului tau este scrisoarea noastră de recomandare. 

Te așteptăm și pe tine în lumea Green a frumuseții naturale redefinite. 

Cum?

Cu produse de top doar din ingrediente naturale, organice și proceduri medicale minim invazive, cu medici și terapeuți bine pregătiți, cu competențe atât în medicina alopată, cât și în cea alternativă.

Într-un ambient cald, nou, modern, relaxat și confortabil, în condiții de igienă și siguranță maximă, discreție și confort veți găsi tratamente personalizate, completate de sfaturi profesionale și consiliere individuală pentru continuarea îngrijirii acasă. Perioadele de recuperare post tratamente sunt minime, iar rezultate spectaculoase.

Conceptul unic GreenMed asigură un tratament natural, personalizat, 100% compatibil cu nevoile tale, cu rezultate excepționale, promovând idei ecologice și un mod de viață armonios și sănătos.

Pielea noastră este diferită în fiecare zi, în funcție de mediul înconjurător, afectată de stres, de ceea ce mâncăm și de produsele pe care le aplicăm pe față și pe corpul nostru. Folosim cu toții aceleași produse ce conțin substanțe chimice sintetice inutile, parabeni, conservanți și hormoni, substanțe care fac parte din viața noastră de zi cu zi cu efecte dramatice asupra pielii și a sănătății noastre.

Și atunci de ce alegem să ne tratăm cu toții într-o manieră generică, când putem alege să tratăm imperfecțiunile pielii individual, cu produse naturale, compatibile, recunoscute și iubite de pielea și corpul nostru?

Pielea noastră absoarbe toate substanțele din produsele de îngrijire, iar acestea ajung în fluxul sanguin, de aceea trebuie să fim atenți la produsele pe care dorim să le aplicăm pe piele.

GreenMed este locul unde orice persoană împărtășește și se regăsește în conceptul nostru, care simte energia bună pe care o transmitem, cu o gândire pozitivă, orice persoană cu probleme dermatologice sau alergii, femei însărcinate sau care alăptează, orice persoană cu un mod de viață sănătos, vegani, vegetarieni, și nu numai, cu toții dornici să îmbrățișeze natura și să simtă mirosul natural al plantelor.

În centrul antenției noastre ești doar TU, de aceea vino și descoperă lumea naturală Green.

Alegerea îți aparține!

Vino să evoluăm împreună, într-o lume și pentru o lume mai Curată, mai Bună, mai Pură, mai Iubitoare, mai Deschisă, cu oameni Frumoși, Sănătoși și Fericiți în armonie cu ei înșiși, cu Natura și întregul Univers!

 

Despre Fondator

Bună! Mă numesc Anca Tene și am creat GreenMed ca extensie a pasiunii mele pentru frumos și natural. GreenMed reprezintă împlinirea unui vis care a călătorit cu mine mulți ani.

De aceea, intensitatea tuturor emoțiilor pe care le-am încercat de-a lungul implementării acestui proiect îmi doresc să vă însoțească și pe voi în călătoria spre lumea frumuseții naturale Green.  Nu aș fi dus nimic la bun sfârșit fără bucurie, pasiune și entuziasmul muncii pe care o faci atunci când știi că îți îndeplinești un vis. Acela de a transforma frumusețea exterioară în vindecare și evoluție spirituală interioară, locul de unde izvorăște frumusețea naturală, așa încât să o puteți menține armonios în viața voastră.

Va mulțumesc pentru încrederea de a ne alege în călătoria Green pe care o pornim impreună, chiar și numai ca simplu cititor sau curios călător pe acest site sau în calitate de client al centrului nostru de frumusețe.

Fondator,
Anca Tene
Beauty & Nutrition Consultant