Despre noi

Bun Venit în lumea GreenMed Luxury Therapy!

Ești unică! Ești diferită! Așa cum este și pielea ta. De aceea vrem să-ți facem călătoria în lumea frumuseții naturale cât mai plăcută și mai sigură.

Ambientul, relaxarea, pregătirea și profesionalismul medicilor și a terapeuților definesc lumea Green. Produsele naturale, organice și echipamentele moderne folosite completează o experiență de neegalat cu fiecare vizită în salonul GreenMed. Aici totul este diferit.

De ce suntem diferiți?

Într-o perioadă cu tendințe de uniformizare, GreenMed pune accent pe terapii naturale și organice de lux, unice în România, dar des întâlnite la Hollywood.

Cum?

Cu produse de top doar din ingrediente naturale, organice și proceduri medicale minim invazive, cu medici și terapeuți bine pregătiți, cu competențe atât în medicina alopată, cât și în cea alternativă.

Într-un ambient cald, nou, modern, relaxat și confortabil, în condiții de igienă și siguranță maximă, discreție și confort veți găsi tratamente personalizate, completate de sfaturi profesionale și consiliere individuală pentru continuarea îngrijirii acasă. Perioadele de recuperare post tratamente sunt minime, iar rezultate spectaculoase.

Conceptul unic GreenMed asigură un tratament natural, personalizat, 100% compatibil cu nevoile tale, cu rezultate excepționale, promovând idei ecologice și un mod de viață armonios și sănătos.

Pielea noastră este diferită în fiecare zi, în funcție de mediul înconjurător, afectată de stres, de ceea ce mâncăm și de produsele pe care le aplicăm pe față și pe corpul nostru. Folosim cu toții aceleași produse ce conțin substanțe chimice sintetice inutile, parabeni, conservanți și hormoni, substanțe care fac parte din viața noastră de zi cu zi cu efecte dramatice asupra pielii și a sănătății noastre.

Și atunci de ce alegem să ne tratăm cu toții într-o manieră generică, când putem alege să tratăm imperfecțiunile pielii individual, cu produse naturale, compatibile, recunoscute și iubite de pielea și corpul nostru?

Pielea noastră absoarbe toate substanțele din produsele de îngrijire, iar acestea ajung în fluxul sanguin, de aceea trebuie să fim atenți la produsele pe care dorim să le aplicăm pe piele.

GreenMed este locul unde orice persoană împărtășește și se regăsește în conceptul nostru, care simte energia bună pe care o transmitem, cu o gândire pozitivă, orice persoană cu probleme dermatologice sau alergii, femei însărcinate sau care alăptează, orice persoană cu un mod de viață sănătos, vegani, vegetarieni, și nu numai, cu toții dornici să îmbrățișeze natura și să simtă mirosul natural al plantelor.

În centrul antenției noastre ești doar TU, de aceea vino și descoperă lumea naturală Green.

Alegerea îți aparține!

Vino să evoluăm împreună, într-o lume și pentru o lume mai Curată, mai Bună, mai Pură, mai Iubitoare, mai Deschisă, cu oameni Frumoși, Sănătoși și Fericiți în armonie cu ei înșiși, cu Natura și întregul Univers!

 

Despre Fondator

Bună! Mă numesc Anca Tene și am creat GreenMed ca extensie a pasiunii mele pentru frumos și natural. GreenMed reprezintă împlinirea unui vis care a călătorit cu mine mulți ani.

De aceea, intensitatea tuturor emoțiilor pe care le-am încercat de-a lungul implementării acestui proiect îmi doresc să vă însoțească și pe voi în călătoria spre lumea frumuseții naturale Green.  Nu aș fi dus nimic la bun sfârșit fără bucurie, pasiune și entuziasmul muncii pe care o faci atunci când știi că îți îndeplinești un vis. Acela de a transforma frumusețea exterioară în vindecare și evoluție spirituală interioară, locul de unde izvorăște frumusețea naturală, așa încât să o puteți menține armonios în viața voastră.

Va mulțumesc pentru încrederea de a ne alege în călătoria Green pe care o pornim impreună, chiar și numai ca simplu cititor sau curios călător pe acest site sau în calitate de client al centrului nostru de frumusețe.

Fondator,
Anca Tene
Beauty & Nutrition Consultant