Rutina de dimineață în pași simpli

Anca Tene
06-04-2020
0 comentarii

Curățarea pielii este primul pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii, însă unii dintre noi acordăm foarte puțin timp acestei proceduri atât de importante. Celulele moarte ale pielii, excesul de sebum din timpul nopții, trebuie îndepărtate cu grijă în fiecare zi, altfel acestea vor compromite aspectul pielii noastre peste zi. Acordarea unei atenții sporite îngrijirii tenului va face ca pielea noastră să strălucească de sănătate, machiajul să se așeze mai bine, iar starea de bine de peste zi să fie constantă.  

Vă propunem o rutină de dimineață în 4 pași ușor de urmat: 

Pasul 1

Începeți ziua cu spălarea feței cu Gel Cleanser (aici). Acesta are o textură ușoară și ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și la deblocarea porilor. Va purifica, calma și reîmprospăta pielea. Gel Cleanser este delicat și poate fi utilizat pe toate tipurile de piele.  

Pasul 2

Pulverizați apoi de 2-3 ori pe față produsul nostru magnific, Hydrating Mist (aici), un spray hidratant unic cu acid hialuronic suspendat în uleiuri esențiale, care poate fi folosit pe tot parcursul zilei (chiar și peste machiaj) pentru a reface nivelurile de hidratare ale pielii și pentru a menține PH-ul pielii la cote normale.  

Pasul 3

Folosește câteva picături de Eye Gel (aici), un gel ce conține ingrediente active puternice care va reduce aspectul umflat al ochilor, cercurile întunecate și ridurile.  

Pasul 4

Pentru final aplică o cremă de zi ușoară, potrivită ca primer în pregătirea pielii pentru machiaj.

Poți alege dintre următoarele produse:

LM1 – cel mai de succes produs al mărcii Linda Meredith, o revelație adevărată în lupta împotriva îmbătrânirii, datorită ingredientelor active și a rezultatelor vizibile în 30 minute.

LM2 – un hidratant ușor, bogat în substanțe nutritive și vitamine esențiale care va da o strălucire sănătoasă pielii.

O3 – o cremă de lux cu un conținut bogat în peptide, omega 3 și 6 și cu vitamine încapsulate. Aceasta uniformizează tonusul pielii, îmbunătățind aspectul cicatricilor și pigmentarea. Este crema perfectă de zi ca bază pentru machiaj.

Desigur, parcurgeți această rutină de dimineață după ce ați deschis larg geamurile și v-ați umplut plămânii cu aer curat, ați pus pe fundal muzica preferată care vă bine dispune și poate chiar ați făcut câteva exerciții de înviorare, de yoga sau meditație, fiecare după preferințe. 

Să vă fie de folos!

Cu drag, Anca.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!