V-Tox

Durată: 45 min 

Preț: 150 €

 

''London's Best Facials'' - IN STYLE MAGAZINE

 

OXIGENUL V-TOX

Alternativa Linda Meredith la botox,  se numește V-TOX și utilizează derivați din alge pentru a relaxa pielea. Acest tratament a fost creat pentru clienții care doresc să vadă rezultate vizibile, dar nu  vor  să se supună unei proceduri estetice invazive și să își injecteze o toxină în piele, sau pentru cei care au dezvoltat rezistența la injecțiile cu toxina, precum și pentru femeile însărcinate care trebuie să se abțină de la utilizarea botox-ului în timpul sarcinii.

Acesta este un tratament sigur și eficient pentru clienții de orice vârstă și este de asemenea sigur în timpul sarcinii.

DIFERENȚA

BOTOX sau “ toxina botulinică” se injectează direct în mușchi, V-TOX  conține o combinație unică și complexă de substanțe botanice care vor relaxa pielea și vor minimiza mișcarea musculară, astfel încât, în timp, atât expresia cât și ridurile de îmbătrânire vor părea mult mai lejere, făcând astfel pielea să pară mai tânără și mai relaxată.

PAS CU PAS

Se efectuează tratamentul cu oxigen Linda Meredith și apoi se adaugă V-TOX în zonele specifice care trebuie tratate sau se poate aplica un strat fin în general pe toată fața și gâtul clientei. Produsul este apoi infuzat în piele prin fluxul constant de oxigen. Rezultatele incredibile sunt obținute cu un curs de șase tratamente apropiate, pentru a se asigura că efectele rămân în decursul unei perioade de câteva luni.

BENEFICII

- O alternativă botanică, naturală la Botox.

- Conține un ingredient care acționează ca o „a doua piele”, ajutând la restabilirea barierei cutanate.

- Ingredientele active restabilesc nivelurile de elastină, colagen și GAG*.
*GAG, cunoscute și sub denumirea de polizaharide (sau aminozaharuri), împreună cu apa, creează un fluid care umple spațiul dintre colagenul și fibrele de elastină din dermă, făcând-o turgidă.

- Îmbunătățește nivelul de hidratare, păstrând un aspect mai tânăr al pielii.

INGREDIENTE CHEIE

- Portulaca Oleracea este o floare comestibilă, cu proprietăți unice de relaxare musculară. De asemenea, conține vitamina A, C și E, Co-enzima Q10 și Omega 3.

- Centella Asiatica (Gotu Kola) este bogat în aminoacizi, beta-caroten și acizi grași. Întărește pielea prin îmbunătățirea elasticității și stimulează producerea de colagen.

- Ginsengul Korean conține cantități mari de fitonutrienți bogați în vitamine, minerale și antioxidanți. Relaxează pielea și inhibă melanina, pentru a reduce pigmentarea.

*Tripeurospermum Maritimum (Romanița) acționează asupra liniilor de expresie pentru a limita contracțiile și stimulează producerea de colagen, reducând liniile de expresie

RECOMANDARE

6 sedinte de 3/săptămâna eventual 2/săptămână

Apoi 1 ședința/luna pentru rezultate spectaculoase.

De asemenea, tratamentul poate fi continuat acasă sau când călătoriți cu măștile de oxigen (vezi aici) de vânzare cu amănuntul și produsele V-TOX (vezi aici).

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN