Active Haute Couture

Durată: 30 min

Preț: 65€


''One of London's Best Facials'' - GWYNETH PALTROW

 

Având în vedere stilul de viață modern al clientelei noastre, brandul Linda Meredith s-a străduit în mod constant să adapteze tratamentele oferite pentru a satisface toate nevoile, motiv pentru care a fost introdus tratamentul ACTIVE HAUTE COUTURE.

Tratamentul facial Linda Meredith Haute Couture a fost conceput astfel încât cunoștințele terapeutului și alegerea produselor să creeze un tratament facial unic pentru fiecare client, adesându-se cerințelor individuale ale pielii.

HAUTE COUTURE

Inseamnă pur și simplu “conceput individual pentru fiecare client”.

PAS CU PAS

Pielea este cel mai mare organ al corpului și se schimbă în fiecare zi din cauza stilului de viață, a factorilor de mediu și are nevoie de hrănire cu anumite substanțe nutritive, de aceea fiecare produs are o combinație diferită de ingrediente active și formule proprii unice pentru a permite pielii să funcționeze la nivelul optim.

Așadar, pielea este curățată la suprafață, urmată de o a doua curățare mai profundă. Apoi terapeutul efectuează o consultare amănunțită pentru a evalua eventualele probleme ale pielii. Va fi aplicat un produs special pentru înmuierea și deschiderea porilor sub abur.

Extracția delicată se efectuează doar acolo unde este necesar, urmată de aplicarea unui ser exfoliant cu efect antibacterian care îndepărtează celulele moarte și curată adânc sub suprafața pielii.

Apoi, urmează un masaj și o mască facială cu produse personalizate alese de terapeut pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.
Pentru acest tratament terapeutul împreună cu clientul vor stabili care dintre cele două proceduri, extracție sau masaj va fi făcută.

BENEFICII

Principalele beneficii ale tratamentului Haute Couture sunt hidratarea, reducerea zonelor cu acnee, normalizarea și îmbunătățirea proprietăților anti-îmbătrânire ale pielii.

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN