LM Oxygen Therapy

Durată: 30-45 min 

Preț: 110 €

 

''London's Best Facials'' - IN STYLE MAGAZINE

 

Oxigenul este cel mai puternic element de vindecare al naturii și a fost folosit în industria medicală pe diferite condiții de piele de mulți ani, iar în în industria frumuseții a fost introdus în anii '90.

Diferența unică a tratamentului nostru cu oxigen, în afară de oxigenul de calitate medicală (prin urmare, mai eficient), este serul pe care Linda Meredith l-a dezvoltat. Serul este antiinflamator și antibacterian și ajută la refacerea leziunilor pileii. Cel mai important lucru este faptul că oxigenoterapia facială va produce imediat rezultate vizibile îmbunătățite.

O formulă îmbogățită cu vitamine, cu procente ridicate de ingrediente importante precum acidul hialuronic și beta-glucanul, de asemenea, sunt prezente vitamine încapsulate, pentru o penetrare și o eficiență mai profunde, iar ceaiul verde și vitamina B lăsă pielea radiantă. Aceste ingrediente umplu vizibil și dau fermitate pielii, iar acest lucru poate fi văzut doar cu un singur tratament. Rezultatele incredibile sunt obținute cu un curs de șase tratamente apropiate, astfel încât efectele să rămână pe o perioadă de mai multe luni.

RECOMANDARE

6 sedinte de 3/săptămâna, eventual 2/săptămână

Apoi 1 ședința/luna pentru rezultate spectaculoase.

Puteți continua, de asemenea, tratamentul la domiciliu sau când călătoriți cu măștile de oxigen (aici) de vânzare cu amănuntul. 

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN