Collagen & Hyaluronic Acid

Durată: 30 min / 30 min

Preț: 85 € / 95 

 

''Makes A-List Worthy Skin'' - LUXURY LIFESTYLE MAGAZINE

 

Această secțiune se referă la tratamentele pe bază de colagen și acid hialuronic, ambele protocoale fiind aceleași în ceea ce privește aplicarea; diferență constă în modul în care acestea funcționează.

Colagenul și acidul hialuronic sunt cele două componente importante ale pielii pentru menținerea straturilor și structurii pielii. Cu toate acestea, producția lor, încetinește la mijlocul anilor '20 și, prin urmare, este important să le refacem prin tratamente corecte și produse de îngrijire la domiciliu.

Colagenul conferă pielii fermitatea, iar acidul hialuronic hrănește și hidratează colagenul.

MASCA PE BAZĂ DE COLAGEN

Un strat subțire de colagen congelat uscat este umezit în contururile feței. Acest proces reactivează reactivează colagenul, care este apoi lăsat să se absoarbă adânc în straturile epidermale ale pielii, acționând ca un hidratant puternic pentru piele.  Concentratorul de oxigen este utilizat pentru a crește rata de absorbție a ingredientelor.

Chiar și un singur tratament poate îmbunătăți foarte mult aspectul pielii, calmând și reducând iritațiile, mai ales după expunerea la lumina ultra-violetă sau depilare. De asemenea, îmbunătățește capacitatea pielii de a absorbi ingrediente active specifice și de a spori eficacitatea acestora. În cursul a 6 sau mai multe tratamente, aspectul pielii se va îmbunătăți semnificativ.
 
MASCA PE BAZĂ DE ACID HIALURONIC

Prin adăugarea de acid hialuronic în stratul de colagen, proprietățile active ale tratamentului facial sunt semnificativ îmbunătățite. Acidul hialuronic este substanța gelatinoasă din interiorul ochilor și articulațiilor, care acționează ca lubrifiant sau amortizor de șoc, mai important fiind faptul că 50% din acesta se găsește în țesutul pielii. Acestă leagă cantități imense de apă, de mii de ori greutatea proprie, și menține colagenul hrănit și hidratat. Din păcate, corpul nostru produce din ce în ce mai puțin pe măsură ce îmbătrânim, lucru care, la rândul său, are un efect asupra proteinelor de colagen și elastină, care conferă fermitatea și elasticitatea pielii. Masca hialuronică Linda Mereduth a fost concepută pentru a ajuta la restabilirea conținutului de acid hialuronic al pielii, lăsând o piele tânără, cu aspect plin.
 
Cele două măști pe bază de colagen sau acid hialuronic, pot fi aplicate suplimentar în cadrul tratamentului Haute Couture, Active Couture sau ca tratament unic. Ele pot fi de asemenea oferite ca tratament pentru mâini sau decolteu.
 
RECOMANDARE

6 ședinte: 3/săptămâna eventual 2/săptămână și apoi 1 ședința/luna pentru rezultate spectaculoase.

MASCĂ CU COLAGEN

Mai eficient pe straturile de suprafață Ideal pentru tonusul pielii într-o seară în oraș Calmează pielea iritată Elimină roșeață și zonele cu pete Acționează asupra liniilor fine și ridurilor Îmbunătățește nivelul de hidratare Susține procesul de reînnoire a pielii Efectele durează aproximativ 3 până la 4 zile.
 
MASCĂ CU ACID HIALURONIC

Acționează mai profund, penetrând mai adânc în piele Creează niveluri de hidratare sub straturile de suprafață Umple în mod semnificativ pielea, reducând liniile fine și ridurile Pe măsură ce pielea se umple, se ridică și se strânge Plin de antioxidanți pentru a reduce radicalii liberi Îmbunătățește elasticitatea pielii Crează un strat protector pentru a bloca hidratarea Efectele pot dura până la 7 zile.

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN