Exozomi

Preț

450€/sedinta

Durată1h - 1h 30min

EXOCOBIO
Exosomii ASCE+ de la Exocobio sunt solutia numarul 1 in medicina regenerativa.
Exosomii sunt reticuluri endoplasmatice de dimensiuni nanometrice secretate de celula in afara peretilor ei pentru schimbul de informatii intracelular; prin urmare sunt o substanta fundamentala pentru transmiterea informatiilor intre celule deoarece joaca rolul de a livra celulelor receptoare, substante biologic active adecvate diferitelor functii. 

Important‼️
Exozomii ASCE + sunt extrasi din celule stem de trandafir ( nu sunt celule stem umane) si aduc un aport important pielii, continand: factori de crestere, peptide, glutation si factori cheie care ii fac unici.
O alta caracteristica importanta este metoda de extractie a exosomilor, o metoda patentata a companiei Exocobio. 
Exosomii sunt izolati si filtrati cu un sistem dublu de filtrare care reuseste sa excluda aproape toate impuritatile si sa se asigure ca exosomii mentin efectele regenerative, imunomodulatoare si antiinflamatorii ale celulelor stem. 

Exozomii, vârf de cercetare în medicina regenerativă, marchează practic o nouă eră a cunoașterii, iar literatura medicală din ultimii ani descrie că acțiunea paracrină a celulelor stem este mediată de exozomi.


Exosomii de la EXOCOBIO, se pot regasi in doua forme:

1.    ASCE+ SRLV
Acesta este adresabil pielii si are urmatoarele proprietati:
-    reface bariera pielii
-    normalizeaza turnover-ul celular
-    are un puternic efect antioxidant si antiinflamator 
-    reface reteaua de fibre de colagen si elastina
-    intensifica procesul de regenerare al pielii
 
1.    ASCE+ HRLV 
Este solutia pentru scalp si par cu urmatoarele proprietati:
-    are efect antiinflamator asupra scalpului
-    favorizeaza regenerarea bulbului capilar.

Utilitatea acestor molecule în medicina estetică vizează atat procesul de aging cat și regenerarea pilară în cazul alopeciilor.

Asadar, terapia cu exozomi vizează imbatranirea celulară sprijinind organismul în reparare, regenerare și restabilirea stării de bine.
Fiind derivați din celula stem, celulă tânără,  aceștia conțin o cantitate importantă de factori de creștere, superioară bagajului de factori trombocitari din PRP (de 100 ori mai mult) și de 3 ori mai mare comparativ cu celula stem de proveniență.

Beneficiile sunt atât în domeniul esteticii cosmetologice cat si al dermatologiei corective dar și al patologiilor dermatologice: psoriazis, dermatită atopică, lupus, vitiligo, sclerodermie.

Dacă ne referim la îmbătrânire, exozomii vin cu un aport antiinflamator, regenerativ și de reconstrucție a barierei cutanate. Evidențele clinice notează o creștere cu 690% a sintezei de colagen, cu 300% a celei de elastină precum și o scădere a producției de melanină cu 75%.

Indicații: 

  • aging în toate formele
  • cicatrici
  • cuperoză
  • hiperpigmentări
  • regenerare postintervenții laser, RF, microneedling sau postoperator
  • hidratare, luminozitate, fermitate.

În cazul afecțiunilor scalpului și părului exozomii au indicații diverse: 

  • scalp sensibil-uscat
  • păr devitalizat
  • alopecii de diverse cauze. 

Rezultatele sunt evidente după 3-4 luni și se îmbunătățesc până la 9 luni.

Utilitatea acestor mini-celule stem este studiată atât în tratamentul cât și prevenția 
diverselor afecțiuni medicale de la cele articulare, neurologice și pâna la cele gastrointestinale.

Exozomii pot fi utilizați nativi datorită conținutului lor bioactiv bogat dar și ca mesageri încărcați cu mesaje și active  adăugate suplimentar,  conform necesarului. 

Pas cu pas:

Dupa curatarea temeinica a fetei, se aplica o crema anestezica topic pentru a asigura confort maxim in timpul tratamentului in cazul in care vom folosi Exozomii impreuna cu microneedling SkinPen.

Daca exozomii vor fi aplicati cu alte dispozitive, cum ar fi ultrasunete, etc, atunci crema anestezica nu mai este necesara. 

Se trece la aplicarea unui peeling usor si apoi a fiolelor cu Exozomi. 

Dupa aplicarea fiolelor cu Exoxomi, se aplica o masca speciala si o crema  din aceiasi gama. 

Protocolul recomandat este de 2-4 sedinte la un interval de 30 -40 zile, in functie de varsta si nevoile dvs. 
Rezultatele complete ale tratamentului apar la sfârșitul sesiunilor de tratament, in functie de afectiunile vizate, insa rezultate uimitoare pot fi vazute chiar si dupa un singur tratament si pot dura pana la doi ani. 
Numărul de ședințe pentru dvs., sunt stabilite de medicul/terapeutul dvs., în funcție de necesități si variaza in functie de zona tratata, tipul de piele si capacitatea de vindecare a organismului. 

Contraindicatii: acestea nu deriva din aplicarea serurilor cu Exozomi ci mai degraba din metoda de aplicare, unde contraindicatiile vor fi cele aferente metodei de aplicare. 

Recuperare: 
Recuperarea dupa tratament este direct proportionala cu metoda de aplicare a Exozomilor. De la nicio zi in cazul aplicarii cu ultrasunete si pana la 24-48 ore in cazul aplicarii cu microneedling. 

Programati acum o sedinta cu Exozomi in clinica noastra! 
*Daca doriti puteti adauga
Dermalux Led Therapy la acest tratament pentru potentarea rezultatului procedurii.  Pentru aceasta trebuie sa anuntati inainte de programare pentru a putea fi alocat suficient timp pentru tratamentul dvs. 

 

Prețurile exprimate în euro se achită în lei la cursul BNR al zilei respective.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră necesar.

rezervare