Hyaluron Pen

Preț

450 LEI / 0,5 ml ( E.P.T.Q )

550 LEI / 0,5 ml ( Neauvia Organic )

 

750 LEI / 1 ml ( E.P.T.Q )

950 LEI / 1 ml ( Neauvia Organic )

Durată60 min

- volumizarea ( mărirea) naturală a buzelor
- reducerea ridurilor, nazogeniene, liniile marionetă, 11 linii, ridurile frunții, 
- corecția formei nasului,
- biorevitalizarea tenului
- diminuarea gusei
- tratamentul vergeturilor
- tratament pentru căderea parului.

Ce este exact Hyaluron Pen?
Hyaluron Pen este un dispozitiv care folosește aerul sub presiune pentru a introduce acidul hialuronic în profunzimea pielii. Utilizarea acestui dispozitiv nu presupune folosirea acelor, de aceea acest procedeu cosmetic este o modalitate mult mai blanda pentru augumentarea buzelor și diminuarea ridurilor, decât injectarea clasică cu ac.
 
De ce este procedura cu Hyaluron Pen mai sigură decât injectarea cu acul?
Un risc major la injectarea clasică cu ac provine din posibilitatea blocarii unui vas de sânge dacă se injectează prea adânc, însă atunci când se utilizează Hyaluron Pen pentru augumentarea buzelor de exemplu, anatomic practic este imposibil  să introducem chiar și în mod accidental substanță atât de adânc, astfel încat să prezinte același risc că metodă tradițională de injectare.
 
Cum funcționează Hyaluron Penul?
Dispozitivul utilizat este conceput pentru a introduce prin puterea presiunii și a tehnologiei aerului comprimat, o cantitatea exactă de acid hialuronic în straturile dermale și epidermice superioare ale pielii. Hyaluron Pen-ul are un orificiu cu un diametru de 0,17 mm, de două ori mai mic decât grosimea celui mai mic ac chirurgical.
 
Cât de sigur este dispozitivul Hyaluron Pen?
Deși este un dispozitiv nou pentru industria frumusețîi, principiul de funcționare a acestui ‘pen’ este dezvoltat de fapt de mult timp, încă din secolul al 19 – lea în timpul folosirii unui pistol cu presiune, fiind folosit în domeniul medical de peste 50 ani pentru injectarea insulinei pentru diabetici. Tehnologia a fost mult timp testată și perfecționată, extinsă și aplicată inclusiv în sfera înfrumusețării, iar singurul lucru inovativ a fost descoperirea că această metodă fără ac poate fi folosită și pentru a introduce acid hialuronic în piele.

Tehnologia îmbunătățește fiecare aspect al viețîi noastre de zi cu zi. În același mod, utilizarea tehnologiei avansate a făcut că multe proceduri de înfrumusețare să devină mult mai convenabile, nedureroase și mai eficiente. Cea mai recentă tehnologie care a revolutionat în întreagă lume domeniul frumusețîi este apariția Hyaluron Pen-ului. Primele experimente de succes cu stiloul de Hialuron au avut loc în 2016- 2017, după care procedura cu Hyaluron Pen s-a raspândit rapid că tendința globală.
 
Ce produse se folosesc pentru augumentarea buzelor cu Hyaluron Pen?
Acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural de către și în organismul nostru și are rolul de hidratare și pastrare a umiditățîi, inclusiv la nivelul pielii. Este de la sine înțeles că atunci când se introduce mai multă substanță în buze, acestea, în primul rând, se hidratează și prind volum, formă și se ridică. Funcția principala a acidului hialuronic este de a asimila apă în țesuturile dermei pentru a menține astfel pielea hidratata, plină de viață și tinerețe.
 
Ce putem trata cu Hyaluron Pen?
Dacă acidul hialuronic este produsul cu rol de hidratare și menținere a umiditățîi pielii, acesta, pe lângă hidratarea și volumizarea buzelor, se poate introduce pentru a corectă și umple ridurile, pentru biorevitalizarea și hidratarea la nivelul tenului cu piele ridată, corecție și contouring (nas/ pomeți/ barbie), topirea grăsimii ( folosind un tip de acid special), etc.
În cazul mezoterapiei ( biorevitalizarii pielii) se realizează o infuzie intradermica de substanțe active, impreuna sau nu cu acid hialuronic. Aceste substanțe includ peptide, vitamine, extracte de plante și acizi, în amestecuri, selectate individual în funcție de nevoile reale ale pielii, în funcție de vârstă, de reacțiile alergice, de starea de sănătate și de problemele cutanate ale persoanei, care trebuie tratate cu ajutorul acestei proceduri. Cu această tehnică putem trata zona fetei, gâtului și decolteului. 
 
Doare procedura cu Hyaluron Pen?
Deoarece nu se folosesc ace care să înțepe pielea ci doar aer sub presiune care face că acidul hialuronic să fie pulverizat în molecule mici și nu sub formă de jet puternic care eventual ar putea să perforeze pielea, tratamentul cu Hyaluron Pen este non-invaziv și fără durere. Acesta emite un sunet în momentul utilizării sesizabil de către clienți, însă cei mai mulți dintre aceștia preferă să auda un zgomot decât să simita orice durere.
 
Deoarece procedura ce utilizează Hyaluron Pen este non-invazivă nu există riscul ruperii vaselor de sânge. Acidul Hialuronic utilizat cu dispozitivul de hialuron ajunge doar în stratul papilar al dermului, făcând tratamentul foarte sigur și convenabil. Există fillere de acid hialuronic infuzate cu lidocaina- care asigura efectul anesteziei locale în timpul procedurii, ceea ce face tratamentul cu Hyaluron Pen total nedureros. Totul se realizează în condiții de siguranță, fără risc de contaminare.
 
Dispozitivul de Hyaluron Pen a devenit foarte popular și, spredeosebire de injectarea tradițională cu ac, varianta care provoacă durere, umflare și sângerare, această procedura este nedureroasa și nu necesită timp de recuperare post tratament, reprezentand varianta non-invazivă fără ac, fără durere de introducere în piele a substanțelor de umplere și volumizare. O roșeață minoră însoțită de umflare, este totuși o reacție normală la utilizarea Hyaluron Pen-ului.
 
Rezultatele obținute cu Hyaluron Pen sunt permanente sau semi-permanente?
La fel că și injectarea clasică, această procedura este considerată un tratament temporar de înfrumusețare și nu este în niciun caz permanent sau semi- permanent. De ce? Unul dintre principalele motive pentru care metodele ce presupun folosirea de acid hialuronic, inclusiv Hyaluron Pen-ul, sunt atât de sigure și de încredere este datorat faptului că organismul produce de fapt aceeași substanță și, prin urmare, acest acid hyaluronic sintetizat va fi metabolizat de către corp.Ceea ce în final este un lucru bun, deoarece e posibil că nu tuturor să le placă transformarea adusă de injectare, fie ea clasică cu acul sau cu Hyaluron Pen -ul.
 
Cât durează rezultatele tratamenului cu Hyaluron Pen?
Rezultatele acestui tratament la fel că și în cazul injectării clasice, depind de numeroase aspecte particulare ale fiecarei persoane, de acidul și cantitatea de acid folosită, de stilul de viață și nu în ultimul rând de urmarea pașilor pre și post procedura. Dacă vorbim despre mărirea buzelor, rezultatul depinde de formă acestora și poate varia de la persoană la persoană.
Rezultatul final pentru un tratament cu Hyaluron Pen poate să însemne 3 sau chiar mai multe ședințe, iar acesta durează 3-6-9 luni sau mai mult. De aceea este posibil că după prima injectare să reveniți la 2-4 săptămâni dacă este cazul, pentru retuș. Deși acidul hialuronic generat în mod natural de organism și acidul hialuronic pe care îl introducem suplimentar în piele sunt de același tip, un filler bun de acid hialuronic va fi reticulat, adică prins într-o rețea, ceea ce ajută la încetinirea vitezei cu care organismul îl va metaboliza.
 
Fillerele care rămân în piele pentru totdeauna și nu sunt metabolizate în mod natural de către organism, așa cum este siliconul, pot provoca o multitudine de probleme. De aceea,faptul că la fiecare 6-9 luni trebuie făcută o reîmprospătare este de fapt un lucru foarte bun.
 
Orice persoană care dorește utilizarea aparatului Hyaluron Pen trebuie să fie constienta că acesta este doar un dispozitivcare infuzează acid hialuronic în straturile superioare ale pielii și nu trebuie tratat că o soluție permanentă sau semi-permanentă de lungă durata.
Însă rezultatele naturale – buze mai definite și cu mai mult volum fără să fie exagerate – recomandă Hyaluron Pen-ul c fiind procedura non-invazivă perfectă pentru buze!
 
Care sunt reacțiile adverse la acidul hialuronic și procedura cu Hyaluron Pen?
Deoarece corpul uman conține acid hialuronic în mod natural este extrem de puțîn probabil să apară vreo reacție alergică la acidul hialuronic.
Cu toate acestea, iritarea minoră a pielii nu poate fi exclusă total că efect secundar.
Persoanele hipersensibile pot dezvoltă umflaturi sau mici vânătăi, reversibile și de scurtă durata.
-reacție la locul injectării ( inflamație, durere, roșeață, mâncărime, echimoze)
- nereguli de suprafață și noduli 
În comparație cu injectarea clasică a buzelor, este mult mai puțîn probabil să apară sângerări sau vânătăi cu Hyaluron Pen, dar trebuie luată în calcul și o astfel de situatie, mai ales la persoanele hipersensibile.
Există foarte puține restricții cu privire la cine poate parcurge acest tratament, dar femeile însărcinate, persoane aflate în perioada menstruală, persoanele care sunt foarte sensibile la alergii și orice persoană cu afecțiuni extreme ale pielii ar trebui să discute și să aibe acordul medicul lor înainte de a apela acest tratament.
 
Care sunt recomandările pre- tratament?
 
- Cu o săptămâna ininte de tratament, se evita medicamentele vasodilatatoare ca aspirina, ibuprofenul, etc
- Evitarea suplimentelor care afectează procesul de coagulare a sângelui ( ex: Ginko Biloba)
- În cazul predispoziției la herpes este indicat tratamentul preventiv cu Aciclovir cu trei zile ininte și 3 zile după tratament.
- Fără alcool consumat cu 24 ore ininte de procedura
 
Care sunt recomandările post tratament?
- Se evita masarea riguroasă, machiajul imediat post procedura și se acordă atenție menținerii buzelor curate și hidratate pentru primele 48 de ore după realizarea tratamentului pentru a preveni infecția.
- Pentru evitarea sau vindecarea vanatailor este recomandată crema cu Arnică.
- Evita câteva zile până ce inflamația și roșeață dispar, băile fierbinți, saună, solarul, expunerea directă la soare, sau orice sursă de căldură, piscină, băuturile fierbinți, alcoolul, fumatul, exercițiile fizice intense, tratamentele cu laser, dermoabrazive, peelingul chimic. 
- Bea cel puțîn 2 litri de apă în primele 5 zile pentru a restabili pielea și a soluționa acidul pentru că efectul acestuia asupra pielii să fie durabil mai mult timp. Zona se masează doar dacă există noduli
Rezultatul final va fi vizibil după aproximativ 7 zile.
 
Care este timpul de recuperare?
În cazul acestei proceduri specific,nu există un timp anume pentru recuprare, puteți reveni la rutină zilnică imediat după procedura, deoarece rareori pot există vânătăi, sângerare sau roșeață.
 
Cât durează procedura?
O singură ședința poate fi efectuată într-un interval chiar și de 15 minute, până la 1 ora, în funcție de zona de tratament.
 
Cui se adresează și cine poate solicita procedura cu Hyaluron Pen?
Orice persoană care nu se simte confortabil în prezența acelor chirurgicale și care caută tratamente non-invazive pentru:
- volumizarea ( mărirea) naturală a buzelor
- reducerea ridurilor, nazogeniene, liniile marionetă, 11 linii, ridurile frunții, corecția formei nasului,
- biorevitalizarea tenului,
- diminuarea gusei (stiloul de hialuron poate chiar să înlocuiască metodă tradițională de mezoterapie injectabilă pentru lipoliza (topire grăsime) însă eficientă tratamentului depinde de puterea și profunzimea de injecție a stiloului de hialuron).
- tratamentul vergeturilor sau, de curând, varianta de tratament pentru căderea parului.
 
Contraindicațiile tratamentului cu Hyaluron Pen
 
- Persoanele alergice la acid hialuronic și/ sau lidocaina
- Persoanele sub 18 ani fără acordul părinților.
- Persoane aflate în perioada menstruală
- Infecție activă în zona ce urmează a fi injectată, herpes, psoriazis, etc
- Persoanele care iau tratament cu vasodilatatoare
- Persoane cu boli autoimune ( tratamentul poate fi făcut cu atenție sporită)
- Persoane cu cancer de piele
- Persoane cu acnee activă în jurul buzelor sau la locul injectării.
- Sarcina și alăptare
- Diabet
- Boli cardiovasculare
- Epilepsie
- Persoanele care au avut injectate substanțe permanente ( silicon,etc)
- Hepatită și HIV ( tratamentul poate fi făcut cu atenție sporită)
- PMU, Botox ( tratamentul poate fi făcut după 30 zile)
- Chimioterapie ( tratamentul poate fi făcut cel utin după 90 zile de la ultima ședința)
 
Avantajele injectării fără ac comparativ cu injectarea clasică cu ac
 
- Mai puțină durere
- Fără anestezie
- Orificiu de injectare mai mic
- Leziuni minore ale pileii
- Proces semi-automat
- Doză precisă
- Securitate sporită datorită sistemului de blocare, deci o mai ușoară folosire.

CONSULTĂ ETICHETA GREEN

Prețurile exprimate în euro se achită în lei la cursul BNR al zilei respective.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră necesar.

rezervare