DermaluxLed

Preț

180 LEI / 1 sedinta ( DemaluxLed Express )

610 LEI / 4 sedinte ( DemaluxLed Express )

90 LEI / sedinta( DemaluxLed Aditional )

Durată40 min
Info gallery

DermaluxLed

Durata: 40 min ( Express )

Durata: 20 min ( Aditional )

New! DermaluxLed - un brand britanic, lider mondial multi-premiat in fototerapia profesionala Led, cerificata medical CE, aprobata FDA, dovedita clinic si sustinuta de stiinta. 

Certificat medical CE și aprobat de FDA, matricea LED flexibilă oferă rezultate dovedite clinic de neegalat pentru o gamă largă de indicații și aplicații combinate. Designul versatil asigură, de asemenea, un tratament confortabil și igienic pentru față și corp. 

TRATAMENT DOVEDIT CLINIC si CERTIFICAT MEDICAL CE pentru: 
Acnee, Psoriazis, Vindecarea ranilor si ameliorarea durerilor (scheletice, musculare) 

✔️ANTI-AGING ȘI ÎNTINERIREA PIELII
✔️ACNEA: USOARA, MODERATĂ, SERVERĂ
✔️PETE PIGMENTARE INCLUSIV MELASMA
✔️CUPEROZA SI ROZACEE
✔️PSORIAZIS
✔️VINDECAREA RĂNILOR ȘI A CICATRICILOR NOI
✔️ALINAREA DURERILOR: BUNĂSTARE MUSCULARĂ ȘI ARTICULARA


Dermalux este dovedit clinic și certificat în tratamentul unei game largi de afecțiuni medicale și cosmetice ale pielii, oferind combinații țintite unice de lungimi de undă albastru de 415 nm, roșu 633 nm și aproape infraroșu de 830 nm pentru a promova sănătatea și întinerirea pielii, pentru a accelera vindecarea și pentru a rezolva problemele pielii pentru fata si corp. 

Flex MD dispozitivul folosit in cabinetul nostru, este un dispozitiv medical certificat, testat conform standardelor stricte de calitate, siguranță și eficacitate și verificat în mod independent pentru a fi în conformitate cu afirmațiile medicale. Dispunând de cele mai dovedite clinic lungimi de undă susținute de știință, Flex oferă rezultate de neegalat susținute de sute de studii de caz profesionale.

Flex MD are un design multifuncțional, versatil pentru aplicare pe față și pe corp. Matricea de LED-uri ușoare este fixată în unitatea de bază pentru a asigura administrarea optimă a tratamentului pentru față și poate fi, de asemenea, poziționată direct pe corp.


PROCEDURI

DermaluxLed Express este procedura rapida potrivita pentru afectiuni ale pielii pe orice parte a corpului cum ar fi: cicatrici post acneice sau de alta natura ( ex: dupa o operatie chirurgicala), vanatai, dermatite, eczeme, psoriazis, etc. 

 Pas cu pas: dupa curatarea suprafetei ce urmeaza a fi tratata cu produse speciale, se aplica demaluxled timp de 20-30 min, apoi o crema specifica zonei tratate. 

DermaluxLed Aditional ( Combinat ) este procedura ce poate fi adaugata aditional ( combinata) cu orice alt tip de tratament estetic, medical sau cosmetic ca parte a pregatirii pielii inainte sau post tratament. 

Pas cu pas: In functie de momentul pentru care terapeutul decide folosirea dermaluxled ( pre sau post tratament) aceasta va fi aplicat pe zona ce urmeaza a fi tratata timp de 20-30 min suplimentar tratamentului de baza ales. 

TRATAMENT ESENTIAL PENTRU PIELE
Fototerapia cu LED este recunoscută ca un tratament esențial de îngrijire a pielii datorită rolului său în fundamentul optimizării pielii și sănătății bune a pielii. Dermalux oferă beneficii unice de regenerare și recuperare și permite rezultate mai reușite în condiții inflamatorii. Datorită naturii non-invazive, este sigur pentru toate tipurile de piele pe tot parcursul anului. 

TRATAMENT VERSATIL 
Dermalux poate fi integrat intr-o multitudine de moduri pentru a transforma orice meniu de tratament; ca un tratament autonom țintit, un serviciu expres pentru piele sau un protocol combinat la comandă, pregătirea pielii înainte de tratament, recuperarea după tratament și parte a unui program de sănătate a pielii în curs. 


 

TRATAMENT COMBINAT (ADITIONAL) 
Dermalux se integrează în siguranță cu multe proceduri estetice medicale sau cosmetice cum ar fi inainte sau dupa injectarea cu acul, mezoterapie, dermapen,  radiofrecvență, ultrasunete,  laser/IPL și orice alte tratamente injectabile pentru a supraalimenta metabolismul celular pentru rezultate superioare ale tratamentului. Accelerează recuperarea și reduce timpul de refacere cu o medie de 50%. De asemenea, va duce la un alt nivel rezultatele tratamentelor faciale mai tradiționale. 


TRATAMENT FĂRĂ CONTACT
Dispozitivele Dermalux sunt soluția perfectă de tratament fără contact, o opțiune igienică și hands free pentru clienți, în conformitate cu ghidurile de distanțare socială COVID-19.

TRATAMENT ORIENTAT PE REZULTATE
Rezultate asteptate cu Dermalux. 
Datorita puterii si performantelor tehnologiei Dermalux LED, in majoritatea cazurilor se poate observa o imbunatatire vizibila dupa o singura sedinta (sub rezerva indicatiei si severitatii). Cu toate acestea, ca și în cazul multor proceduri, rezultatele sunt cumulative și rezultate de durată apar pe parcursul unui curs de tratamente. 
După o singură sesiune, așteptați-vă la îmbunătățirea tonului pielii, hidratare și vitalitate, în timp ce stimularea proceselor celulare cheie declanșează rezultate mai durabile în timp. Pentru afecțiunile inflamatorii ale pielii, Dermalux oferă o ameliorare imediată a roșetei și iritațiilor.
Sa dovedit că folosirea Dermalux pentru a pregăti pielea pentru proceduri mai invazive crește rezistența și imunitatea și asigură, de asemenea, că celulele sunt alimentate cu o sursă de energie (ATP) pentru a permite accelerarea procesului de vindecare.
Aplicarea post-tratament ajută în mod semnificativ la reducerea eritemului și a umflăturilor, accelerează vindecarea și rezoluția vânătăilor, minimizează riscul de hiperpigmentare postinflamatoare și reduce timpul de nefuncționare cu o medie de 50% 
Rezultatele pot dura câteva luni după un curs de tratamente Dermalux. Cu toate acestea, se recomandă tratamente regulate de întreținere pentru a extinde rezultatele, ca parte a unui program continuu de sănătate a pielii.

CE ESTE FOTOTERAPIA CU LED?
Fototerapia cu diodă emițătoare de lumină (LED) este un tratament non-invaziv care vizează lumina specifică non-termică pentru a energiza celulele, ceea ce declanșează o cascadă de răspunsuri biostimulatoare. Este dovedit științific pentru o gamă largă de indicații, inclusiv întinerirea pielii, acnee și pigmentare până la vindecarea rănilor, psoriazis și ameliorarea durerii.  


Evidențiată pentru beneficiile sale regenerative și de vindecare, Fototerapia nu transferă căldură și nu creează traume, ceea ce o face deosebit de eficientă în tratarea stărilor problematice și inflamatorii. Cu unul dintre cele mai înalte profiluri de siguranță, este un tratament fără durere, fără timpi de nefuncționare și potrivit pentru toate tipurile de piele.  


Fototerapia cu LED este acum recunoscută ca un tratament esențial de îngrijire a pielii datorită versatilității și rolului său în fundamentul optimizării pielii și sănătății bune a pielii. 

CUM FUNCȚIONEAZĂ FOTOTERAPIA LED ?
Fototerapia, adică „Tratament cu lumină” se bazează pe principiul că toate celulele vii au evoluat pentru a absorbi și a fi influențate de lumină. Lumina este o energie puternică și, atunci când este aplicată corect, are un impact semnificativ asupra modului în care arătăm, simțim și performam.
 
Mecanismul de acțiune este un răspuns natural similar cu cel al fotosintezei printr-un proces cunoscut sub numele de fotobiomodulație.
 
Corpul uman are o capacitate uimitoare de a se vindeca singur, iar lumina joacă un rol crucial.
 
Tratamentul implică expunerea pielii la anumite lungimi de undă sau nanometri (nm) din partea vizibilă (culoare) și infraroșu (invizibilă) a spectrului de lumină. Selectarea lungimii de undă este crucială pentru succesul tratamentului cu LED, deoarece determină cât de eficient este absorbită lumina. Este mult mai mult decât alegerea culorii. 

LUNGIMI DE UNDE DOVEDITE
Există peste 3.000 de studii clinice independente care susțin fototerapia cu LED, dar s-a demonstrat că doar trei lungimi de undă (nm) de-a lungul timpului oferă rezultate terapeutice semnificative; Albastru 415 nm, roșu 633 nm și aproape infraroșu 830 nm. 
 
Utilizarea culorii Green 520nm       și Yellow 590nm sau 600nm nu sunt susținute de cercetări științifice credibile pentru a oferi vreun beneficiu terapeutic semnificativ. 
 
Dacă lungimea de undă nu se potrivește cu cromoforul țintă, absorbția va fi compromisă, iar rezultatele tratamentului vor fi limitate.  
 
Sistemele Dermalux folosesc numai cele trei lungimi de undă cele mai dovedite clinic furnizate prin tehnologia noastră unică LED, cu o toleranță de +/-2nm. Acest lucru asigură că toată energia luminoasă furnizată în piele este la lungimea de undă maximă/intenționată.

ENERGIE OPTIMA
În timp ce LED-urile emit niveluri relativ scăzute de energie, știm că nu toată lumina este absorbită de ținta necesară datorită principiilor reflectării și împrăștierii. Mai mult, furnizarea unei doze mai mici de energie pe o durată mai lungă de timp nu echivalează în rezultate cu un tratament cu putere mai mare pe un timp de expunere mai scurt.  
 
Pentru a asigura activarea optimă a celulei în timpul tratamentului cu LED, energia livrată pe secundă (jouli), energia totală absorbită de zona de tratare (J/cm2) și stabilitatea energiei fotonilor emise pe durata tratamentului sunt toate considerente cheie. 
 
Dispozitivele LED Dermalux au fost testate independent pentru a verifica ieșirile de energie revendicate.

ACESTA NU ESTE DOAR LED, ACESTA ESTE DERMALUX LED
De ultimă generație prin design, dispozitivele dermalux au fost dezvoltate în mod unic pentru a oferi cel mai puternic și eficient tratament de fototerapie disponibil.  
Nu sunt folosite LED-uri „de la raft”, așa cum sunt utilizate de dispozitivele concurenței. Niciun alt dispozitiv din lume nu folosește tehnologia Dermalux LED. Niciun alt dispozitiv LED nu se apropie in rezultate cu dermalux. 

Dermalux este cu ani lumină înainte.

Prețurile exprimate în euro se achită în lei la cursul BNR al zilei respective.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră necesar.

rezervare