Stilizare sprâncene

Durată: 20 - 30 minute
Preț: 80 lei

Stilizare și vopsire sprâncene, pentru un look spectaculos!
 
Doar pensatul nu poate pune în valoare sprâncenele, așa cum o face stilizarea. Stilizarea sprâncenelor se face în funcție de fizionomia fiecărei persoane, de aceea, trăsăturile chipului devin mai expresive și mai armonioase când sprâncenele sunt realizate corect. Sprâncenele pensate incorect pot influența negativ trăsăturile feței ( ochi prea apropiați sau dimpotrivă prea îndepărtați, față mereu mirată sau posomorâtă, etc).
 
Sprâncenele dese și armonios aranjate te fac să pari mai tânără, de aceea este atât de importantă stilizarea lor. Un alt factor important este și vopsirea sprâncenelor (dozarea culorii în procesul de vopsire a sprâncenelor) trebuie să fie în armonie cu tonul pielii și culoarea părului, ajustând firele lipsă, pentru a completa corect trăsăturile chipului.
 
Definirea sprâncenelor este o artă și foarte puține persoane au sprâncenele suficient de dese cu o formă simetrică. Pensatul excesiv poate duce la asimetrii vizibile, iar o vizită la brow expertul nostru, cu o experiență de peste 10 ani, te poate ajuta să obții forma perfectă pentru fizionomia ta.
 
Întreg procesul de stilizare și vopsire sprâncene se face personalizat în funcție de formă feței, de cea a frunții și arcadei, tonului pielii și culorii părului, luându-se măsurătorile corecte pentru a avea un rezultat simetric. E important să știți că vopseaua folosită nu este toxică și datorită unei ușoare pigmentări a pelii conturează în mod natural golurile din sprâncene.
 
Forma și culoarea aduc un plus de frumusețe și armonie chipului tău.
 
Te așteptăm și pe ține să-ți pui în valoare trăsăturile fetei cu serviciul nostru premium de stilizare și vopsire sprâncene!

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN