Fire cosmetice tensoare

Lifting cosmetic non-invaziv

Preț

450 lei / sedinta / zona*
600 lei / sedinta full face ( 2 zone*-cadran superior+cadran inferior)
1000 lei / sedinta full face + gat si decolteu

*o zona = cadran superior fata ( ridurile fruntii+intre sprancene+periocular inclusiv “laba gastii”)
*o zona = cadran inferior fata ( ridurile nasolabiale+periorale+zigomatic+contur facial)
*o zona = gat+decolteu

Durată30 - 90 min
Before & After

Firele cosmetice tensoare cu efect de lifting pentru lifting cosmetic, o adevărată noutate în Italia, care aduce medicina estetică și mai aproape de estetica clasică. Compromisul potrivit pentru a obține rezultate concrete cu ședințe non-invazive și complet nedureroase. 

Ce sunt firele tensoare? 

Acestea sunt fire pentru lifting estetic compuse din fibre de proteine de mătase, foarte asemănătoare vizual cu cele pentru cusut, datorită căldurii pielii și aplicării unei soluții de activare specifice, sunt capabile să pătrundă în interiorul dermului (mulțumită greutății lor moleculare reduse ), stimulând astfel fibroblastele la o neocolageneză (sinteză de colagen nou) care va aduce tonus și distensie tisulară. 

Dar nu numai atât, pe lângă faptul că acționează la nivel dermic, ele acționează și la suprafață, sporind hidratarea și minimizând dimensiunea porilor. Toate acestea se vor desfășura cu ajutorul unei soluții activatoare cu efect tensor, cu acțiune hidratantă, antioxidantă, în sinergie cu o peptidă biomimetică cu acțiune tonifiantă și elasticizantă.

Pentru ce sunt create firele cosmetice tensoare cu efect de lifting?
Acestea,:
• Netezesc ridurile ușoare si profunde;
• Aduc tonus atât pielii feței, cât și corpului; 
• Redefinesc contururile si formei ovale a feței; 
• Ridică ochiul si sprâncenele;
• Micșorează porii și netezesc țesutul pielii;
• Oferă hidratare și strălucire
• Diminueaza si umplu ridurile

Atâtea avantaje ai acum fără a fi nevoie să apelezi la ace! 

Firele de ridicare (fire cu efect de ridicare) sunt așadar complet diferite de firele clasice de biorevitalizare sau de tracțiune din PDO utilizate la nivel medical. Fiind aplicate local, sunt de uz estetic si necesită ședințe diferite pentru a obține rezultatele ideale si dorite; ca frecvență propunem un tratament pe săptămână timp de cca 10 săptămâni, in functie de necesitati, insa rezultate uimitoare se vor vedea inca de la prima sedinta de tratament. 

De asemenea, se recomandă întocmirea unui traseu specific de aplicare a firelor tensoare în funcție de nevoile clientului, combinând diferite tehnici și tratamente, precum: hyaluronpen, electroporarea, RF, needling, ultrasunete, infraroșu, peeling chimic și masaj manual.

Pas cu pas: 

Dupa curatarea fetei cu o spuma de curățare hidratantă sau un Mousse de reechilibrare, urmeaza o Exfoliere usoara/peeling cu produse specifice, apoi pentru a optimiza pătrunderea firelor cosmetice tensoare faciale, poate fi folosit sau nu aburul, si se aplica un strat subțire de ser de față specific tipului de piele de tratat. 

Insa, cea mai importantă fază a tratamentului este proiectarea schemei de aplicare a firelor cosmetice faciale, care va fi foarte asemănătoare cu cea folosită pentru clasicele PDO (fire de tracțiune facială de uz medical). Odata firele  pozitionate cu un model anume ales de terapeut, sunt nebulizate cu ajutorul unei solutii activatoare pentru a le dizolva si facilita patrunderea in derm unde in acest fel vor stimula fibroblastele, ofetind un efect biorevitalizant si tensir de suprafata. Aceasta ramanand la latitudinea terapeutului pentru a obtine cel mai bun efect tensor. 
 Ulterior urmeaza  dupa intervalul terapeutic stabilit, de un masaj usor al zonei tratate pentru a îndepărta reziduurile firelor tensoare aderente de țesătură (efectul de peeling va fi normal) si apoi se incheie tratamentul cu aplicarea cremei specifice in functie de necesitatile tenului și a imperfecțiunii predominante si SPF. In cazul folosirii echipamentului hyaluronpen, rf, electroparare, etc se va efectua si aceasta operatiune impreuna cu un cocktail ales de terapeut. 

Zone tratabile: 
•    gat ( coliere venus) 
•    Profilul mandibular
•    Zona zigomatica/zona nazolabiala
•    Ochi/ laba gastei
•    Zona frontala/ ridurile fruntii

Cu ajutorul firelor tensoare cosmetice se pot intreprinde doua tipuri de tratament: 

•    tratament cosmetic doar de aplicare a firelor tensoare pe zone ( ex: frunte, ochi/laba gastei, nazogeniene, mandibula, pometi, etc) 
Se poate adauga oricarui tratament din portofoliu. 

Sau

•    tratament cosmetic avansat full-face asa cum a fost descris mai sus, care prevede aplicarea firelor pe intreaga fata, combinat cu tehnici specifice de livrare transdermica ( fie inainte, fie dupa) cu ajutorul aparatelor specifice. 
 

Post tratament: 
• Important: trebuie sa evitati curățarea fetei cel puțin 24 de ore după tratament, pentru a permite absorbția completa . 

Prețurile exprimate în euro se achită în lei la cursul BNR al zilei respective.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră necesar.

rezervare