4EVER

Preț150 LEI
Durată15 min
Before & After

Pretratamentul universal 4EVER*, a fost dezvoltat pentru a fi asociat în special cu protocolul BioRePeel, dar nu numai. Acesta poate fi folosit înainte de orice procedură estetică sau dermatologică ori de câte ori este necesară pregătirea pielii înainte de a folosi aparatură cosmetica sau medicală( ex: ultrasunete, electroporatie, mezoterapie, etc). 
4EVER acționează prin acțiune mecanică, chimică și antioxidantă. Kit-ul complet conține un LIPOGEL - micro-dermo-abraziv cu siliciu sferic micronizat, ulei de migdale, ulei de sacha inchi, ulei de foarea soarelui, MASCA PEEL-OFF, cu cărbune și acid salicilic și ACTIVATOR, ce conține fosfat de ascorbil de sodiu ( vitamina C stabilizată), extract de dud alb, extract de ruscus și acid fitic, pentru a fi folosit pe lipogel și masca. 

 

Pas cu pas

 


Protocolul de tratament se realizează în doi pași: 


Pasul 1 - microdermoabraziune prin aplicarea LIPOGELULUI, masând ușor pentru a obține un peeling mecanic eficient. La finalul masajului cu LIPOGEL, se aplică ACTIVATORUL, iar prin nebulizarea acestuia se obține o emulsie de curățare în situ cu o acțiune de degresare și curățare a sebumului. Astfel se faciliteaza curățarea în profunzime a epidermei și îndepărtarea Lipogelului. 


Pasul2 - PRE - PEEL - prin aplicarea măștii PEEL-OFF cu acid salicilic și cărbune vegetal cu un timp de acțiune de 5-7 minute. Pulverizarea dinnou a ACTIVATORULUI, va transforma pre- peeling-ul într-o masca Peel-off în câteva secunde, ce se va îndepărta ușor împreună cu reziduurile sebacee și a impurităților din epiderma și astfel pielea va fi pregătită să primeasca și să absoarba substanțele active din soluțiile aplicate ulterior. 
4EVER este un tratament inovator de exfoliere potrivit pentru fiecare zona a corpului, în vederea pregătirii pielii pentru următorul pas în tratamentul ales. 

 


* acest tratament nu este de sine stătător ci este asociat tuturor tratamentelor care necesită pregătirea eficientă a pielii.  4EVER poate fi adăugat ca și cost suplimentar sau nu altor tratamente. Întreabă terapeutul despre acest lucru. 
 

Prețurile exprimate în euro se achită în lei la cursul BNR al zilei respective.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră necesar.

rezervare