Mezoterapie neauvia organic

NEAUVIA HYDRO DELUXE

Descoperă secretul pielii frumoase în sistem tridimensional!

Preț: 
275€/prima fiolă (2,5ml)
235€/a doua fiolă (2,5ml) (în cadrul aceleiași ședințe de tratament)

Durată: 1h

Concentrație

18 mg/ml HA, nereticulat 
Conține 0,01% CaHA, 
Glicină și L-Prolina

Indicații

Hidratare, revitalizare, stimularea colagenului, îmbunătățirea nivelului densității pielii, regenerare, corecția ridurilor superficiale.
Pentru rezultate optime se recomandă o serie de 4 tratamente la interval de 3 săptămâni, iar la finalul seriilor pentru a menține rezultatele se recomandă un tratament de întreținere o dată la 6 luni.

Mezoterapia

Este unul dintre cele mai populare tratamente estetice care îmbunătățesc semnificativ calitatea pielii. Ținta acesteia este de a livra substanțe active direct în piele și să ofere o hidratare imediată. Succesul tratamentului depinde într-o mare măsură de calitatea produsului injectat și de sesiunile repetate.

Neauvia HYDRO DELUXE este un produs complex, perfect pentru biorevitalizarea tenului și a pielii corpului. Spre deosebire de alte produse similare, HYDRO DELUXE, oferă mult mai mult decât o hidratare pe termen scurt.

Neauvia HYDRO DELUXE este o terapie hidratantă care acționează tridimensional: regenerează, reconstruiește colagenul și elastina și oferă fermitate asigurând o îmbunătățire pe termen lung a calității pielii.

De ce Neauvia HYDRO DELUXE?

Acidul hialuronic nereticulat cu o concentrație ridicată de 18mg/ml permite obținerea unui efect maxim de hidratare.

Datorită tehnologiei unice de obținere a acidului hialuronic, HYDRO DELUXE este un produs pur de biorevitalizare disponibil pe piață, ce garantează siguranță tratamentului și rezultate optime.

Adăugarea hidroxiapatitei de Ca stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind fermitatea și tonusul pielii.

Conținutul în glicină și L-prolina oferă un suport pentru colagen pentru a menține volumul corespunzător al pielii.

Acidul Hialuronic nu a fost niciodată atât de pur!

Cea mai curată formă de HA disponibil în prezent este obținut de la Bacillus Subtilis. Această bacterie, nepatogenta pentru corpul uman, eliberează HA printr-un proces bazat pe utilizarea apei.

Avantaje de necontestat ale HA provenit din Bacillus Subtilis:

- Ultra puritate

- Siguranță ridicată la aplicare

- Masă moleculară predeterminată

- Posibilitatea aplicării unei concentrații ridicate de HA

- Durată de păstrare lungă

Hidroxiapatită de calciu

Hidroxiapatită de calciu (CaHA) este un mineral natural, sigur pentru corpul uman, care după injectare stimulează procesul de neocolageneza. După tratament, densitatea și elasticitatea pielii sunt îmbunătățite, în timp ce HA oferă pielii hidratare și revitalizare de durată. 
Departamentul de cercetare Matex Lab a dezvoltat un produs de mezoterapie unic la nivel mondial, Neauvia Organic Hydro Deluxe datorită stimulării producerii de colagen. Concentrația sigură și optimă de CaHA, asigură rezultate excelente fără apariția efectelor secundare!

Aminoacizi Glicină și L-Prolina

Neauvia Hydro Deluxe conține și aminoacizi, glicină și L-prolina, care sunt componente principale ale producției de colagen. În plus, completarea formulei cu aceste substanțe, prelungește efectul estetic al terapiei prin creșterea nivelului de hidratare a pielii și al calității acesteia.

PAS CU PAS

Medicul alege o metodă adecvată de anestezie și o tehnică de injectare. Tratamentul durează aproximativ 30-40 minute în funcție de zonă.

INDICAȚII

Pentru rezultate optime se recomandă o serie de 4 tratamente la interval de 3 săptămâni, iar la finalul seriilor pentru a menține rezultatele se recomandă un tratament de întreținere o dată la 6 luni.


REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN