Homeomezopunctura

Preț

100 € / 3 fiole de 6,5 ml

510 € / 6 ședințe

Durată1 h

Mezoterapie cu produse homeopate – homeomezopunctură în puncte de acupunctură

Homeomezopunctura este denumirea procedurii de mezoterapie cu substanțe homeopate, efectuate în puncte de acupunctură.

Aceasta este un tratament medical care constă în injectarea la nivelul feței a unor soluții homeopate în puncte de acupunctură prin care se stimulează oxigenarea și metabolismul celular cu efect antiaging.

Este un protocol medical cu efecte minune pentru organism fără aplicarea unor substanțe sintetice.

Dezvoltată inițial pentru terapia durerii în tratamentul afecțiunilor reumatice, posttraumatice articulare, în nevralgii și pentru ameliorarea circulației, în prezent este considerată o metodă de bază în medicina estetică, pentru reîntinerirea pielii, în alopecie, pentru reducerea depunerilor adipoase, în tratamentul celulitei sau pentru drenajul limfovenos.

În ultimul deceniu, atenția s-a îndreptat asupra mezoterapiei cu substanțe preparate homeopat (enzime, aminoacizi, minerale, plante, factori de creștere epitelială) sau propriul sânge centrifugat-prp, care acționează asupra metabolismului și sistemelor endocrine locale, stimulează sinteza de colagen, acid hialuronic și elastină la nivelul fibroblastilor, tonifică, hidratează și regenerează pielea, elimină depozitele de grăsime.

Asocierea cu tratamentul oral homeopat de constituție, specific fiecărei persoane în parte, readuce echilibrul fizic și psihoemoțional, prevenind îmbătrânirea precoce.

PAS CU PAS

Mezoterapia este o tehnică medicală nonchirurgicala, minim invazivă, care constă în injectarea mezodermica (în stratul mijlociu al pielii) a unor substanțe medicamentoase, vitamine, hormoni, enzime, minerale și/sau produse homeopate-enzime, aminoacizi, minerale, plante, factori de creștere epitelială.
Se alege de către medic împreună cu pacientul și nevoile pielii acestuia, cockteilul de substanțe homeopate ce urmează a fi injectat cu precădere în punctele de acupunctură pentru rezultate remarcabile.

BENEFICII

Efecte vizibile se obțin încă de la primele ședințe: tonus, hidratare, luminozitatea feței, atenuarea cearcănelor și a ridurilor, a petelor sau a cicatricilor postacneice, fermitatea decolteului, drenaj limfovenos. 

CONȚINUT

- Colagen
- Aminoacizi
- Q10
- Vitamine C și B
- Minerale
- Plante
- Extracte de placentă
- Enzime

*formula ce va fi injectată se personalizează în funcție de nevoile pielii 

INDICAȚII

Pentru efecte maxime vizibile, este nevoie de un protocol de 6 ședințe la interval de 7-10 zile, urmate de ședințe lunare sau la 6 luni

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN 

Prețurile exprimate în euro se achită în lei la cursul BNR al zilei respective.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră necesar.

rezervare