Tratamente Barbati

Înțelegerea nevoilor bărbaților

Din punct de vedere dermatologic și al medicinei esteteice, pielea bărbaților și cea a femeii sunt diferite în ceea ce privește grosimea, nivelul de colagen și felul în care îmbătrânesc. Această reprezintă o informație cheie ce trebuie înțeleasă pentru abordarea corespunzătoare a pacienților de sex masculin, care vizitează din ce în ce mai frecvent clinicile de medicină estetică. În orice caz, ceea ce este mai important, cea mai mare diferența este în mintea bărbaților, care caută produse și tratamente dedicate exclusiv pentru aceștia. Pentru a satisface această nevoie, Neauvia Organic a introdus o nouă linie pentru bărbați de fillere Bioactive și de produse de Mezoterapie.

 

Fillere Bioactive

 

Intense Man

Preț:

250€/prima fiolă (1ml) 
210€/a doua fiolă (1ml) sau mai mult în cadrul aceleiași ședințe de tratament

Durata: 1h

Concentrație

28mg/ml HA, reticulat cu PEG

Indicații

Restabilirea volumului, umplerea șanțurilor pielii (inclusiv ridurile adânci și șanțurile nazolabiale)

 

Stimulate Man

Preț:

250€/prima fiolă (1ml)
210€/a doua fiolă (1ml) sau mai mult în cadrul aceleiași ședințe de tratament

Durata: 1h

Concentrație

28mg/ml HA, reticulat cu PEG
1% CaHA

Indicații

Restabilirea volumului, umplerea șanțurilor pielii (inclusiv ridurile adânci și șanțurile nazolabiale, stimularea colagenului)

 

Mezoterapie - Revitalizator Bioactiv

 

Hydro Deluxe Man

Preț:

275€/prima fiolă (2,5ml)
235€/a doua fiolă (2,5ml) în cadrul aceleiași ședințe de tratament

Durata: 1h

Concentrație

18mg/ml HA, nereticulat
0,01% CaHA
Glicină și L-Prolina

 

Indicații

 

Hidratare, revitalizare, stimularea colagenului

 

Intense Man

Având cunoștință de diferențele dintre țesuturile femeilor și cele ale bărbaților, precum și de așteptările subiective din punct de vedere a medicinei estetice, suntem mandrii să va prezentăm primul și unicul produs special pentru bărbați - Intense Man. Formulă specială cu cea mai înalta concentrație de HA (28mg/ml) și vascozitatea ridicată a acestui produs se potrivesc perfect pielii groase și procesului rapid de îmbătrânire. Intense Man poate fi folosit pentru a crește volumul în zonele lăsate și pentru a umple șanțurile și ridurile adânci. Precum toate fillere Neauvia a fost creat din cea mai pură sursă de acid hialuronic (Bacillus Subtilis) și reticulat cu polimerul PEG (tehnlogia IPN).

Beneficii

 

- Cea mai înalta concentrație de acid hialuronic pentru eficientă și longevitate
- Produs unic la nivel mondial special pentru bărbați
- Cea mai înalta calitate a materiilor prime (BSHA și PEG)
- Biodegradare lentă și rezultate de lungă durata

 

Stimulate Man

Procesul de îmbătrânire și structura pielii la bărbați diferă de cele ale femeii și rezultatele sunt diferite pe măsură ce îmbătrânesc. Pielea lor groasă pierde volumul, densitatea și elasticitatea țesutului. Pentru a reduce semnele trecerii anilor și menținerii aspectului tânăr, energic este important să fie tratat din punct de vedere holistic. Stimulate Man este primul filler special creat pentru a lupta cu timpul în două moduri. 28mg/ml de acid hialuronic și vascozitatea ridicată a hidrogelului umplu deficitele de țesut pentru mult timp. Adăugarea a 1% de hidroxiapatita de calciu oferă un efect de stimulare suplimentar prin activarea fibroblastelor în stimularea de colagen. Stimulate Man este creat din acid hialuronic derviat din Bacillus Subtilis și reticulat cu polimerul PEG prin tehnologia IPN reală. Hidroxiapatita de calciu utilizată în fillere Neauvia are particule de dimnesiuni reduse (3-12 microni) și este bine difuzată și reticulata în hidrogel. Acest lucru asigura stabilitatea particulelor, care nu mai au posibilitatea de a migra.

Beneficii

- Combinație unică de umplere și biostimulare
- Vâscozitate ridicată a hidrogelului pentru o adaptare mai bună la țesutul bărbatului
- Rezultate dovedite clinic
- Profil foarte sigur datorită Bacillus Subtilis și PEG
- Biodegradare lentă și rezultate de lungă durata

 

Hydro Deluxe Man

Modelul bărbatului este într-o continuă schimbare și evoluție. Nimeni nu mai este surprins în prezent de faptul că bărbatul modern are grijă de aspectul sau. În multe culturi aspectul energic și tânăr este determinant în ceea ce privește succesul și statutul social. Pentru a păstra aceste caracteristici cât mai mult se merită să ajutăm natura. Neauvia Hydro Deluxe Man este un nou produs de mezoterapie dedicat restabilirii și menținerii aspectului frumos și calității pielii bărbaților. Datorită cantității mari de acid hialuronic asigura hidratare perfectă, 0,01% hidroxiapatita de calciu și aminoacizii incluși în formulă produsului stimulează procesul natural de producere a colagenului. Ca și rezultat, pielea este mai luminioasa, mai bine hidratata și mai fermă. Hydro Deluxe Man utilizat într-o serie de 3-4 tratamente la interval de o luna asigura un efect vizibil și de durata a reîntineririi și îmbunătățirii calității pielii.

Beneficii

- Restaurarea hidratarii optime
- Stimularea fibroblastelor pentru a produce colagen nou
- Regenerare, corecția ridurilor superficiale
- Profil foarte sigur datorită celei mai bune surse de acid hialuronic

 

REZERVĂ UN TRATAMENT          CONSULTĂ ETICHETA GREEN